IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Apartmánový dům ve Velké Lomnici

Apartmánový dům ve Velké Lomnici

vyšlo 6.4.2010

Z posledních pěti volných apartmánů ještě můžete vybírat, pokud byste se rozhodli pořídit si rekreační bydlení v srdci vysokých Tater, konkrétně v domě s názvem Vila Aston, která nabízí komfortní ubytování s výhledem na zasněžené tatranské vrcholky. Okolí láká v zimě k lyžování, v létě na golf a řadu dalších sportovních aktivit.

 
Viladomy Senec u Bratislavy

Viladomy Senec u Bratislavy

vyšlo 1.2.2010

Pro ty, kdo hledají komorní prostředí k bydlení, je určen nový developerský projekt s názvem Viladomy Senec. Příjemná a tichá lokalita městečka vzdáleného 25 kilometrů severovýchodně od Bratislavy nadchne všechny, kteří chtějí bydlet blízko slovenského hlavního města, a zároveň žít v kvalitním životním prostředí nedaleko rekreační zóny tohoto letního turistického centra.

 
Refinancování hypotéky – vyměňte starou hypotéku za novou

Refinancování hypotéky – vyměňte starou hypotéku za novou

vyšlo 28.1.2010

Hypoteční úvěr bývá nejčastější formou financování vlastního bydlení. S novým fixačním obdobím se však často mění podmínky úvěru, které se můžou stát podstatně nevýhodnými. Takovou situaci řeší možnost refinancování hypotéky, což znamená, že původní úvěr se splatí úvěrem novým.

 
Cesta k vlastnímu pozemku

Cesta k vlastnímu pozemku

vyšlo 12.1.2010

Pořízení pozemku je prvním vážným krokem k získání vlastního bydlení. Přestože podle odborníků je právě teď neobyčejně vhodná doba pro výhodnou koupi, je důležité mít jasno v mnoha směrech. Přinášíme vám několik základních doporučení, jak se vyvarovat nepříjemných překvapení a zklamání.

 
Vyplatí se nemovitost k rekreaci?

Vyplatí se nemovitost k rekreaci?

vyšlo 27.12.2009

Stejně jako jiné nemovitosti, prodávají a kupují se i chaty a chalupy. Jaká je poptávka a nabídka, je výhodné právě teď prodávat nebo kupovat?

 
Farské lúky - Apartmány Čeladná

Farské lúky - Apartmány Čeladná

vyšlo 15.12.2009

V dříve obyčejné malebné vesnici v srdci Beskyd, z níž se za posledních pár let stala luxusní destinace pro bohatší klientelu, vyrostl během letošního roku další obytný komplex. V první etapě projektu Farské lúky tady bylo v září dokončeno 120 apartmánů v sedmi viladomech.

 
Převod bytu do osobního vlastnictví – co možná nevíte?

Převod bytu do osobního vlastnictví – co možná nevíte?

vyšlo 25.11.2009

Privatizace bytů už probíhá nějaký čas v podstatě ve všech městech, obcích a městských částech České republiky. Máte-li tedy v plánu převést nejen družstevní byt do osobního vlastnictví, následující řádky jsou určeny právě vám.

 
Vlastní bydlení versus půjčené

Vlastní bydlení versus půjčené

vyšlo 15.10.2009

Jak chcete žít v budoucnosti? To bude asi klíčová otázka, kterou byste si měli položit v případě, že hodláte řešit téměř hamletovskou otázku - Nájem nebo vlastní bydlení? Všeobecně vžitý názor, že koupě vlastního bydlení je lepší, nemusí být pravdivý za všech okolností. Každé řešení má své výhody i nevýhody.

 
Pilný podzim v ES

Pilný podzim v ES

vyšlo 28.9.2009

Letošní podzim v ES bude navzdory krizi doslova plný novinek. Díky pomalejšímu růstu počtu klientů mohla fima o něco více času věnovat rozvoji programů a služeb. „Jsem nadšený z každého vylepšení, které můžeme klientům nabídnout. Celé léto jsme tvrdě pracovali a energie věnovaná na vylepšení bude určitě znát,“ říká David Mencl, ředitel ES.

 
Rekreační apartmány Čenkovice v Orlických horách

Rekreační apartmány Čenkovice v Orlických horách

vyšlo 24.9.2009

Na rozhraní Orlických hor a Jeseníků leží v nadmořské výšce 750-958 m.n.m. lyžařské středisko Čenkovice, které je největším skiareálem v Pardubickém kraji. Právě tady, v Bukovohorské hornatině probíhá výstavba jedenasedmdesáti rekreačních apartmánů. V první etapě, kdy budou postaveny apartmánové domy 01 a 02, jich bude k dispozici 18. Termín dokončení je plánován na jaro příštího roku.

 
Ušetříte chytře nejen v „Zelené úsporám“

Ušetříte chytře nejen v „Zelené úsporám“

vyšlo 28.8.2009

V době ekonomické krize předkládáme stávajícím i novým zákazníkům zvýhodněnou nabídku v oblasti developerských projektů, staveb RD na klíč a nyní také u nových profilových řad dřevěných oken v podobě snížených cen a to v období od 1.9. do 30.11.2009. Obraťte se na odborníky s mnohaletými zkušenostmi ve stabilní společnosti CARMAN a.s., která vám nabízí:

 
Viladomy u Dubu - Suchdol nad Odrou

Viladomy u Dubu - Suchdol nad Odrou

vyšlo 17.7.2009

Dokonalé začlenění moderní novostavby do prostředí již hotové lokality, zastavěné rodinnými a čtyřpodlažními bytovými domy. Nejedná se o výstavbu na zelené louce uprostřed ničeho, ale vkusně a citlivě provedené doplnění stávající zástavby zastavěním poslední volné parcely v centru městyse.

 
Nejkrásnější místo pro bydlení na Chebsku

Nejkrásnější místo pro bydlení na Chebsku

vyšlo 13.7.2009

Již od roku 2004 stavíme v okrajové části Chebu, která je jen 1,5 km vzdálená od centra Františkových Lázní. Tímto zajímavým místem je Komorní Dvůr, tedy čtvrť i ulice v těsné blízkosti národní přírodní památky Komorní hůrka.

 
Strategie dokonalosti

Strategie dokonalosti

vyšlo 10.6.2009

Ekonomické stavby jsou společností, která se i v době krize neustále rozvíjí. Vývoj každé úspěšné firmy se řídí dle precizních ročních rozvojových plánů. Naším cílem pro rok 2009 je zvýšit i tak velmi dobrou úroveň kvality služeb. A to se nám úspěšně daří. Tento rok bychom v ES mohli nazvat rokem dokonalosti, říká o nové strategii ředitel ES David Mencl.

 
Modřanský Háj

Modřanský Háj

vyšlo 9.6.2009

Život jako na poklidném venkově slibuje nový projekt obytného areálu Modřanský Háj na Praze 12, který v několika fázích nabídne šest stovek bytových jednotek. Domy budou nejvýše třípatrové, přičemž nízkopodlažní zástavba v těsné blízkosti Modřanské rokle bude protkána strukturou uliček a malých náměstí.

 
Ateliery Spektrum - ze stoleté továrny světově oceňované bydlení

Ateliery Spektrum - ze stoleté továrny světově oceňované bydlení

vyšlo 29.5.2009

Hektický život velkoměsta s oázou klidu v podobě Prokopského údolí za humny se prolíná v projektu loftového bydlení ve zlíchovském kopci na kraji pražského Smíchova. Bydlení pro náročné klienty, kteří touží po jedinečnosti a originálním životním stylu inspirovaném tepajícím New Yorkem 50. let minulého století, vyrostlo z tovární haly staré téměř sto let.

 
Zelená úsporám - nízkoenergetické a pasivní domy

Zelená úsporám - nízkoenergetické a pasivní domy

vyšlo 13.5.2009

Nízkornergetické domy, úsporné bydlení a nově i podpora státu v programu Zelená úsporám jsou hlavní témata letošního jara. Nárůst zájmu o úsporné domy nám potvrdil i ředitel Ekonomických staveb pan David Mencl. „Jsme tomu velmi rádi. ES byly mezi prvními, kdo certifikoval zděný nízkoenergetický dům – NED."

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.