Profiterasy

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Rezidenční projekt Nová Liboc

Rezidenční projekt Nová Liboc

vyšlo 1.3.2007

"Funkční architektura s důrazem na detail." Tak zní motto architektů bytového komplexu Nová Liboc ve velice lukrativní části šestého pražského obvodu, který nabízí ve dvou etapách celkem 184 bytů v devíti bytových domech a čtyřech viladomech.

 
Na co pamatovat při koupi pozemku

Na co pamatovat při koupi pozemku

vyšlo 16.2.2007

Jestliže kupujete pozemek, základní otázka samozřejmě zní, k čemu jej potřebujete. Většina lidí si pozemek koupí proto, že na něm chce stavět, avšak nákup pozemku na lukrativním místě může být i vhodnou investicí a uložením „přebytečných“ peněž do budoucna, nebo krátkodobou spekulací.

 
Štěrboholské zahrady

Štěrboholské zahrady

vyšlo 31.1.2007

Kvalitní a komfortní bydlení rodinného typu v moderních nízkopodlažních bytových domech chce nabídnout společnost IPB Real (Orco Property Group) v Praze 10 - Štěrboholích. Do konce letošního roku tady dokončí stavbu osmi bytových domů ve vilaparku s vlastní zahradou a krytými podzemními garážemi.

 
Kupujeme byt od developera

Kupujeme byt od developera

vyšlo 22.12.2006

Klasický český problém – nedostatek bytů – se v posledních letech přece jen zlepšuje, neboť vzniká mnoho nových bytových domů, a to nejen v metropoli. Domy většinou staví tzv. developeři, tedy firmy, které celý projekt zastřešují a byty prodávají, případně pronajímají zájemcům.

 
Bytový komplex Metropole Zličín

Bytový komplex Metropole Zličín

vyšlo 6.12.2006

Na pražském Zličíně vyroste během následujících několika let nový bytový projekt s názvem Metropole. Rozsáhlý komplex netradičně architektonicky řešených moderních bytových domů bude realizován v těsném sousedství nedalekého nákupního a zábavního střediska.

 
Říčany – bydlení u jezera

Říčany – bydlení u jezera

vyšlo 21.10.2006

Osmapadesát dvoupodlažních rodinných domků o čtyřech až pěti pokojích s kuchyňským koutem vyroste do září 2007 v obytné zóně v Říčanech - Radošovicích. Projekt společnosti RIM International, který vzniká uprostřed přírody v lukrativním místě kousek za Prahou, byl díky nedalekému rybníku nazván Říčany – bydlení u jezera.

 
Obytný dům U Motolské hrušky

Obytný dům U Motolské hrušky

vyšlo 6.10.2006

Přes stovku nových bytů nabídne obytný dům U Motolské hrušky, který se staví od konce loňského roku. Jedná se o novostavbu tří pětipatrových bytových bloků na sídlišti Homolka v pátém pražském obvodu, jejichž základem je bývalý kulturní dům. Kolaudace je plánována na únor 2007.

 
Bytový areál Nový park Písnice

Bytový areál Nový park Písnice

vyšlo 19.9.2006

Mezi ulicemi V Zákopech a Švihovská v Písnici ve čtvrtém pražském obvodu vyrůstá nový bytový areál nazvaný Nový park Písnice. Jedná se o bydlení ve vilové čtvrti v přírodním parku, které do léta 2008 nabídne celkem 184 zděných bytů.

 
Byty U zámeckého parku v Čakovicích

Byty U zámeckého parku v Čakovicích

vyšlo 21.8.2006

Letos v zimě vypukla v Praze 9 - Čakovicích první etapa výstavby bytového projektu s názvem U zámeckého parku. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o bydlení v sousedství zámeckého parku z 18. století a místních sadů.

 
Byty a rodinné domy s pozemky Pitkovice

Byty a rodinné domy s pozemky Pitkovice

vyšlo 3.8.2006

Letos na podzim a následně příští rok na jaře vypukne výstavba hned několika developerských projektů v Pitkovicích v desátém pražském obvodu. Vyrostou tady jak domy s novými bytovými jednotkami, tak i rodinné domy s pozemky.

 
Zelené údolí v Krči

Zelené údolí v Krči

vyšlo 15.7.2006

Právě nyní se k závěru chýlí už šestá etapa bytové výstavby v rámci Zeleného údolí v Praze 4 - Krči. Tentokrát se jedná o projekt řadových rodinných domků o velikosti 4+kk a 5+kk.

 
Nová Harfa se rozrůstá – mimo jiné i o bydlení pro vítěze VyVolených II.

Nová Harfa se rozrůstá – mimo jiné i o bydlení pro vítěze VyVolených II.

vyšlo 22.6.2006

Začátkem června vypukla výstavba II. etapy největšího bytového projektu v Praze po sametové revoluci. Pokračování stavby komplexu Nová Harfa nabídne celkem 391 bytových jednotek, mezi nimiž bude i byt pro Antonína Jalovce, který zvítězil v druhé řadě reality show VyVolení.

 
Patria Letňany

Patria Letňany

vyšlo 3.6.2006

Klidné rezidenční bydlení ve dvou čtyřpatrových viladomech nabízí nový developerský projekt Patria Letňany. V ulici Beranových tady do léta 2007 vyroste 56 bytů. Jejich prodej byl zahájen letos v březnu.

 
Slunný vrch - vily Černošice

Slunný vrch - vily Černošice

vyšlo 12.5.2006

V městečku Černošice na jihozápadním okraji Prahy v malebném údolí řeky Berounky vzniká od ledna letošního roku nový developerský projekt s názvem Slunný vrch. Na jednotlivých parcelách o velikosti 930 až 1500 metrů čtverečních bude vystavěno celkem 22 dvoupodlažních rodinných vil ve třech velikostních kategoriích.

 
Rodinné domy s pozemky Slivenec

Rodinné domy s pozemky Slivenec

vyšlo 21.4.2006

Ve Slivenci v pátém pražském obvodu, v lokalitě Za Farou, vyroste do letošního září 27 a do května 2007 dalších devět nových rodinných domů s pozemky o velikostech 210 až 876 metrů čtverečních. Momentálně je k dispozici ještě 19 volných domů.

 
Prague Marina

Prague Marina

vyšlo 29.3.2006

Na místě, kde stál před více než 100 lety nejvýznamnější pražský přístav, vyroste v pěti fázích unikátní bytový projekt čítající tisíc nadstandardních bytů pro náročné obyvatele. Hlavní devíza komplexu vznikajícího v Praze - Holešovicích spočívá v ohybu řeky Vltavě, která je základní součástí projektu.

 
Rezidence Císařka

Rezidence Císařka

vyšlo 10.3.2006

V exkluzivní lokalitě na rozhraní Motola, Strahova a Hřebenek mezi ulicemi Podbělohorská a Pod Kotlářkou v pátém pražském obvodu vyrůstá nový obytný komplex s názvem Rezidence Císařka. V současné době je v nabídce 64 volných bytů. Ostatní jsou prodané nebo nezávazně rezervované.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

BALANČNÍ STOLIČKA myERGOSIT

Balanční stolička myERGOSIT je dynamickým a ergonomickým doplňkem k výškově stavitelnému stolu. Čtyři způsoby tvarování sedáku, výšky sezení pro děti a pro dospělé. Do dětských pokojů, domácích i profesionálních kanceláří.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

LEVNÉ PLECHOVÉ GARÁŽE A SKLADY

Montované plechové garáže za skvělé ceny - různé rozměry, barvy a způsoby provedení.

 

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

SPRCHOVÉ DVEŘE DO NIKY SLEVA AŽ 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.