IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Rezidenční projekt Nová Liboc

Rezidenční projekt Nová Liboc

vyšlo 1.3.2007

"Funkční architektura s důrazem na detail." Tak zní motto architektů bytového komplexu Nová Liboc ve velice lukrativní části šestého pražského obvodu, který nabízí ve dvou etapách celkem 184 bytů v devíti bytových domech a čtyřech viladomech.

 
Na co pamatovat při koupi pozemku

Na co pamatovat při koupi pozemku

vyšlo 16.2.2007

Jestliže kupujete pozemek, základní otázka samozřejmě zní, k čemu jej potřebujete. Většina lidí si pozemek koupí proto, že na něm chce stavět, avšak nákup pozemku na lukrativním místě může být i vhodnou investicí a uložením „přebytečných“ peněž do budoucna, nebo krátkodobou spekulací.

 
Štěrboholské zahrady

Štěrboholské zahrady

vyšlo 31.1.2007

Kvalitní a komfortní bydlení rodinného typu v moderních nízkopodlažních bytových domech chce nabídnout společnost IPB Real (Orco Property Group) v Praze 10 - Štěrboholích. Do konce letošního roku tady dokončí stavbu osmi bytových domů ve vilaparku s vlastní zahradou a krytými podzemními garážemi.

 
Kupujeme byt od developera

Kupujeme byt od developera

vyšlo 22.12.2006

Klasický český problém – nedostatek bytů – se v posledních letech přece jen zlepšuje, neboť vzniká mnoho nových bytových domů, a to nejen v metropoli. Domy většinou staví tzv. developeři, tedy firmy, které celý projekt zastřešují a byty prodávají, případně pronajímají zájemcům.

 
Bytový komplex Metropole Zličín

Bytový komplex Metropole Zličín

vyšlo 6.12.2006

Na pražském Zličíně vyroste během následujících několika let nový bytový projekt s názvem Metropole. Rozsáhlý komplex netradičně architektonicky řešených moderních bytových domů bude realizován v těsném sousedství nedalekého nákupního a zábavního střediska.

 
Říčany – bydlení u jezera

Říčany – bydlení u jezera

vyšlo 21.10.2006

Osmapadesát dvoupodlažních rodinných domků o čtyřech až pěti pokojích s kuchyňským koutem vyroste do září 2007 v obytné zóně v Říčanech - Radošovicích. Projekt společnosti RIM International, který vzniká uprostřed přírody v lukrativním místě kousek za Prahou, byl díky nedalekému rybníku nazván Říčany – bydlení u jezera.

 
Obytný dům U Motolské hrušky

Obytný dům U Motolské hrušky

vyšlo 6.10.2006

Přes stovku nových bytů nabídne obytný dům U Motolské hrušky, který se staví od konce loňského roku. Jedná se o novostavbu tří pětipatrových bytových bloků na sídlišti Homolka v pátém pražském obvodu, jejichž základem je bývalý kulturní dům. Kolaudace je plánována na únor 2007.

 
Bytový areál Nový park Písnice

Bytový areál Nový park Písnice

vyšlo 19.9.2006

Mezi ulicemi V Zákopech a Švihovská v Písnici ve čtvrtém pražském obvodu vyrůstá nový bytový areál nazvaný Nový park Písnice. Jedná se o bydlení ve vilové čtvrti v přírodním parku, které do léta 2008 nabídne celkem 184 zděných bytů.

 
Byty U zámeckého parku v Čakovicích

Byty U zámeckého parku v Čakovicích

vyšlo 21.8.2006

Letos v zimě vypukla v Praze 9 - Čakovicích první etapa výstavby bytového projektu s názvem U zámeckého parku. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o bydlení v sousedství zámeckého parku z 18. století a místních sadů.

 
Byty a rodinné domy s pozemky Pitkovice

Byty a rodinné domy s pozemky Pitkovice

vyšlo 3.8.2006

Letos na podzim a následně příští rok na jaře vypukne výstavba hned několika developerských projektů v Pitkovicích v desátém pražském obvodu. Vyrostou tady jak domy s novými bytovými jednotkami, tak i rodinné domy s pozemky.

 
Zelené údolí v Krči

Zelené údolí v Krči

vyšlo 15.7.2006

Právě nyní se k závěru chýlí už šestá etapa bytové výstavby v rámci Zeleného údolí v Praze 4 - Krči. Tentokrát se jedná o projekt řadových rodinných domků o velikosti 4+kk a 5+kk.

 
Nová Harfa se rozrůstá – mimo jiné i o bydlení pro vítěze VyVolených II.

Nová Harfa se rozrůstá – mimo jiné i o bydlení pro vítěze VyVolených II.

vyšlo 22.6.2006

Začátkem června vypukla výstavba II. etapy největšího bytového projektu v Praze po sametové revoluci. Pokračování stavby komplexu Nová Harfa nabídne celkem 391 bytových jednotek, mezi nimiž bude i byt pro Antonína Jalovce, který zvítězil v druhé řadě reality show VyVolení.

 
Patria Letňany

Patria Letňany

vyšlo 3.6.2006

Klidné rezidenční bydlení ve dvou čtyřpatrových viladomech nabízí nový developerský projekt Patria Letňany. V ulici Beranových tady do léta 2007 vyroste 56 bytů. Jejich prodej byl zahájen letos v březnu.

 
Slunný vrch - vily Černošice

Slunný vrch - vily Černošice

vyšlo 12.5.2006

V městečku Černošice na jihozápadním okraji Prahy v malebném údolí řeky Berounky vzniká od ledna letošního roku nový developerský projekt s názvem Slunný vrch. Na jednotlivých parcelách o velikosti 930 až 1500 metrů čtverečních bude vystavěno celkem 22 dvoupodlažních rodinných vil ve třech velikostních kategoriích.

 
Rodinné domy s pozemky Slivenec

Rodinné domy s pozemky Slivenec

vyšlo 21.4.2006

Ve Slivenci v pátém pražském obvodu, v lokalitě Za Farou, vyroste do letošního září 27 a do května 2007 dalších devět nových rodinných domů s pozemky o velikostech 210 až 876 metrů čtverečních. Momentálně je k dispozici ještě 19 volných domů.

 
Prague Marina

Prague Marina

vyšlo 29.3.2006

Na místě, kde stál před více než 100 lety nejvýznamnější pražský přístav, vyroste v pěti fázích unikátní bytový projekt čítající tisíc nadstandardních bytů pro náročné obyvatele. Hlavní devíza komplexu vznikajícího v Praze - Holešovicích spočívá v ohybu řeky Vltavě, která je základní součástí projektu.

 
Rezidence Císařka

Rezidence Císařka

vyšlo 10.3.2006

V exkluzivní lokalitě na rozhraní Motola, Strahova a Hřebenek mezi ulicemi Podbělohorská a Pod Kotlářkou v pátém pražském obvodu vyrůstá nový obytný komplex s názvem Rezidence Císařka. V současné době je v nabídce 64 volných bytů. Ostatní jsou prodané nebo nezávazně rezervované.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.