IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Léto je vhodnou dobou na změnu dodavatele energií

Léto je vhodnou dobou na změnu dodavatele energií

vyšlo 22.7.2019

Pokud chcete ulevit rodinnému rozpočtu od stále rostoucích nákladů na energii, poohlédněte se po novém dodavateli elektřiny či plynu. Léto je navíce ideálním obdobím, kdy dát věci do pohybu. Změna totiž neproběhne ze dne na den. Jestliže ji ale zvládnete nyní, letošní topnou sezónu již můžete mít levnější.

 
Nepodceňujte pojištění domácnosti

Nepodceňujte pojištění domácnosti

vyšlo 16.7.2019

V domácnosti máme spoustu cenných věcí, o které se bojíme. Jejich hodnota mnohdy není malá a znovu už bychom si je třeba nepořídili. Abychom svou investici do vybavení domácnosti ochránili, je dobré domácnost pojistit.

 
100% hypotéka v roce 2019

100% hypotéka v roce 2019

vyšlo 12.6.2019

100% hypotéky a mírnější DTI/DSTI pro klienty do 36 let? Ministerstvo financí připravuje novelu zákona, která zvýší dostupnost vlastnického bydlení mladým s nižšími příjmy a bez vlastních úspor.

 
Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

vyšlo 24.4.2019

Náklady za bydlení a energie jsou dlouhodobě nejvýznamnějšími položkami v rodinném rozpočtu. Češi přitom často zapomínají na úplně jednoduché opatření, které jim může ušetřit řádově až tisíce korun ročně. A to je změna dodavatele energií. Jak ale poznat toho pravého?

 
Srovnání hypoték – jak si přehledně srovnat nabídky bank?

Srovnání hypoték – jak si přehledně srovnat nabídky bank?

vyšlo 20.3.2019

Jedna je taková a druhá zase maková, ale která je ta pravá? Hypotéka je závazek na mnoho let, vybírejte proto pečlivě. Najít tu nejlepší je práce podobná hledání jehly v kupce sena. Že se vám točí hlava z neznámých pojmů, zkratek, podezřele komplikovaných podmínek a zvláštních poplatků? Připadáte si, jak princ z pohádky o Popelce? Přestaňte běhat od banky k bance se střevíčkem. Víme, jak si přehledně a zdarma srovnat aktuální nabídky bank.

 
Darování nemovitosti dětem? Je výhodnější než dědictví, ale...

Darování nemovitosti dětem? Je výhodnější než dědictví, ale...

vyšlo 28.7.2018

Nemovitost je často to nejcennější, co chtějí rodiče svým dětem zanechat. Možností, jak to učinit, je hned několik. Vše je možné nechat až na případné dědické řízení, stále více lidí ale přistupuje k darování majetku již za svého života. Pro potomky je to totiž finančně výhodnější.

 
Nemovitosti a daně v roce 2018: Nezapomeňte na daňové přiznání ani na odečet úroků

Nemovitosti a daně v roce 2018: Nezapomeňte na daňové přiznání ani na odečet úroků

vyšlo 29.1.2018

Pokud jste v loňském roce pořídili novou nemovitost nebo jste na stávajícím nemovitém majetku provedli úpravy, týká se vás povinnost podat daňové přiznání k dani z nemovitých věcí nejpozději do 31. ledna. U hypotéky si nezapomeňte odečíst z daní z příjmů zaplacené úroky. Banky a spořitelny již v těchto dnech rozesílají potřebná potvrzení.

 
EUROLINE BOHEMIA – kvalitní projekty rodinných domů

EUROLINE BOHEMIA – kvalitní projekty rodinných domů

vyšlo 9.12.2017

Nabízíme kvalitní projekty rodinných domů s možností úprav. Většina projektů je dodávána do 10 pracovních dní. Objevte kvalitu a možnosti typového projektu za cenu 28 590,- Kč včetně DPH.

 
Hledáte nové bydlení? Nově vzkvétající lokalitou jsou Modřany.

Hledáte nové bydlení? Nově vzkvétající lokalitou jsou Modřany.

vyšlo 26.10.2017

Přemýšlíte jak skloubit život v klidném prostředí blízko přírody s výbornou dostupností služeb a dobrým spojením do centra hlavního města? Řešením mohou být okrajové městské části Prahy, které se stávají stále častější volbou pro život.

 
Jak vybrat půjčku k financování rekonstrukce?

Jak vybrat půjčku k financování rekonstrukce?

vyšlo 1.8.2017

Vybírat mezi nepřehlednou nabídkou půjček je unavující a hlavně někdy i zoufalé. Pro ty, kdo se ve finančním světě příliš nevyznají, je to poměrně nerovný boj. Ale i tento se dá dobojovat do úspěšného konce! Jak na to?

 
Půjčka na bydlení nikdy nebyla výhodnější

Půjčka na bydlení nikdy nebyla výhodnější

vyšlo 28.7.2017

Investice do vlastního bydlení je momentem, kdy se začnou zajímat o možnosti financování i ti lidé, kteří se jinak řídí zásadou „na co nemám, to si nepořizuji“. Pravdou totiž je, že kdybychom měli s osamostatněním od rodiny čekat do doby, než si naspoříme na vlastní domácnost, nemuseli bychom se dočkat nikdy.

 
5 důvodů, proč bydlet za městem

5 důvodů, proč bydlet za městem

vyšlo 18.1.2017

Bydlení blízko přírody se vrací do módy. Obce a menší města se opět stávají atraktivním místem pro bydlení. Výhody bydlení v okolí Prahy ocení mladé páry, rodiny s dětmi, ale i rodiče, kterým už ratolesti vylétly z hnízda. Proč?

 
Chystáte se koupit pozemek?  Pak si ho před koupí důkladně prověřte

Chystáte se koupit pozemek? Pak si ho před koupí důkladně prověřte

vyšlo 4.1.2017

Ocitáme se v době, kdy pozemky patří k těm nejlukrativnějším nemovitostem. A tak není divu, že mnozí z nás by nějaký chtěli vlastnit. Ať už je důvodem vašich plánů pořízení bydlení nebo výhodná investice, před koupí je dobré být obezřetní. Co byste měli zkontrolovat?

 
Kolik chtít za byt? Cena nezávisí jen na velikosti

Kolik chtít za byt? Cena nezávisí jen na velikosti

vyšlo 14.12.2016

Kolik si říct za byt, abyste cenu „nepodstřelili“ a zároveň na prodej nečekali příliš dlouho? Při odhadu ceny bytu si nevystačíte jen s vynásobením plochy bytu průměrnou cenou za metr čtvereční. Částka se odvíjí od řady faktorů. Jaké to jsou?

 
3 důvody, proč roste prodej bytů v Praze

3 důvody, proč roste prodej bytů v Praze

vyšlo 28.11.2016

Pošilhává po bydlení v matičce Praze? Zažijete zde to, o čem si v přilehlých městech a vesnicích můžete nechat jen zdát. Tak třeba - koncert ve středu, nákup potravin v 10 hodin večer a cesta do práce trvající maximálně 15 minut. Lákavé, že?

 
Potřebujete půjčit peníze, ale nevíte, kde jsou půjčky výhodné? Jednoduše si je srovnejte.

Potřebujete půjčit peníze, ale nevíte, kde jsou půjčky výhodné? Jednoduše si je srovnejte.

vyšlo 9.9.2016

Alespoň občas se drtivá většina z nás dostane do situace, kdy potřebujeme finanční injekci. Stává se to v situacích, kdy dojde k nečekané nepříjemné události, jako např. poruše auta, vypovězení plynového kotle, když potřebujeme dětem zaplatit kroužky ve škole atd. Stejně tak nás ale do této situace může dostat nezodpovědný zaměstnavatel, který otálí se zasláním výplaty na náš účet, a my zjišťujeme, že bankovní účet i peněženka zejí prázdnotou.

 
3 důležité kroky při prodeji nemovitosti

3 důležité kroky při prodeji nemovitosti

vyšlo 20.5.2016

Důvody pro prodej nemovitosti mohou být různé - zvětšující se rodina, dědictví, svatba, rozvod, lépe placená práce, pracovní příležitost v jiném městě, špatná finanční situace. Samotný proces prodeje se naopak skládá ze stejných kroků a probíhá podobně. Do všech fází prodeje vstupují lidé se svými představami, cíli, pohnutkami, záměry a emocemi, které se nemusí vždy shodovat a doplňovat. Pro hladký průběh bez komplikací je třeba celou akci předem dobře připravit a rozvážit.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.