Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Řadové domy Klánovický les

Řadové domy Klánovický les

vyšlo 21.2.2006

Na prestižní adrese v Újezdu nad Lesy na Praze 9 je momentálně k prodeji 18 nových rodinných domů. Od poloviny loňského roku tady totiž společnost IPB Real staví celkem 26 řadových rodinných domů se zahradou a garáží a zároveň nabízí pět parcel k prodeji.

 
Zděné byty Radlice - Rezidence Panorama

Zděné byty Radlice - Rezidence Panorama

vyšlo 3.2.2006

V pražských Radlicích v lokalitě Na Malvazinkách v návaznosti na ulici Štorkánova vznikne v sedmi moderních domech celkem 146 luxusních zděných bytů. Projekt s názvem Rezidence Panorama bude vzdálen asi 350 metrů od stanice metra B Radlická.

 
Bytový areál Boloňská

Bytový areál Boloňská

vyšlo 15.1.2006

V blízkosti Hostivařské přehrady a lesoparku, v ulici Boloňská na Praze 10, vyroste do jara příštího roku bytový komplex složený ze tří pěti- až sedmipatrových domů.

 
Luxusní byty Velká Chuchle

Luxusní byty Velká Chuchle

vyšlo 8.12.2005

Na louce v mírném svahu nad lokalitou Velké Chuchle připravuje společnost Finep výstavbu luxusních bytů s výhledem na Prahu a vltavskou mostní kaskádu.

 
Praha 1 nabídne prvním osmi párům startovací byty

Praha 1 nabídne prvním osmi párům startovací byty

vyšlo 24.11.2005

Mladí manželé do třiceti let, kteří mají trvalé bydliště v Praze 1 a nejsou vlastníky nemovitosti, mají šanci získat od Obvodního úřadu Prahy 1 takzvaný startovací byt.

 
Mlynářka v Košířích

Mlynářka v Košířích

vyšlo 20.11.2005

Nedaleko známé Bertramky v Praze 5 - Košířích bude příští rok v prosinci dokončena výstavba téměř dvou stovek zděných bytů. Obytný komplex s názvem Mlynářka se nachází nedaleko centra města u Plzeňské ulice.

 
Rezidence Riegrovy Sady

Rezidence Riegrovy Sady

vyšlo 3.11.2005

Kousek nad Václavským náměstím na Vinohradech v Praze 2 vzniká nový bytový komplex pro náročné. Rezidence Riegrovy Sady nabídne v pěti nových budovách na pěti podlažích 151 osobitých a stylových bytů od garsonek o velikosti 32 metrů čtverečních až po čtyřpokojové rodinné jednotky o velikosti více než 159 metrů čtverečních.

 
Slunečný vršek

Slunečný vršek

vyšlo 18.10.2005

Koncem příštího roku bude na Praze 10 v Hostivaři dokončena první etapa výstavby rezidenčního projektu s názvem Slunečný vršek. Komplex nabídne ve svých třech fázích celkem 1150 bytů, v té první jich ve čtyřech oddělených bytových domech A, B, E a F různých velikostí bude 572.

 
Nová Harfa - nová adresa vítěze VyVolených

Nová Harfa - nová adresa vítěze VyVolených

vyšlo 26.9.2005

Hlavní cenou pro vítěze reality show VyVolení, která už druhý měsíc běží na televizní stanici Prima, je luxusní byt 3+kk v hodnotě 5 milionů korun s terasou, zimní zahradou a dvěma garážemi na Harfě v pražských Vysočanech. Komplex je však teprve ve výstavbě a jeho úvodní etapa bude dokončena nejdříve na jaře 2007.

 
Nové Stodůlky

Nové Stodůlky

vyšlo 14.9.2005

Necelý kilometr od stanice metra B Luka na Praze 5 v návaznosti na ulici Smíchovská vznikne během dvou let bytový projekt Nové Stodůlky, který nabídne do října 2007 celkem 64 bytů a ateliérů.

 
Mramorka v pražské části Radotín

Mramorka v pražské části Radotín

vyšlo 3.9.2005

Byty od velikosti garsonek až po větší mezonetové byty s terasami a balkóny nabízí komplex Mramorka, který staví v Praze 5 - Radotíně v ulicích Věštínská, Tachovská a Zbynická stejnojmenná investiční společnost.

 
Družstevní nebo osobní vlastnictví?

Družstevní nebo osobní vlastnictví?

vyšlo 2.9.2005

Kupujete byt? Pak vás jistě bude zajímat, jaký je rozdíl mezi družstevním a osobním vlastnictvím a jaké výhody a nevýhody se s oběma "druhy" majetku pojí.

 
Roztoky – V Solníkách

Roztoky – V Solníkách

vyšlo 16.8.2005

Příjemné bydlení v přírodě za hlavním městem, a přitom v dobré dostupnosti do jeho centra, nabízejí Roztoky u Prahy. Společnost Ekospol tady do konce listopadu nabídne tři čtyřpodlažní viladomy.

 
Nakupujeme nemovitost – s realitkou či bez ní?

Nakupujeme nemovitost – s realitkou či bez ní?

vyšlo 10.8.2005

Nákup nemovitosti, bytu či domu, je pro mnohé z nás jednou z nejdůležitějších událostí soukromého života. Většinou se v nás perou dva pohledy – využít služeb a zkušeností realitní kanceláře a ušetřit tak spoustu času nebo se spolehnout na vlastní schopnosti a ušetřit raději peníze?

 
Zahrádky Kbely

Zahrádky Kbely

vyšlo 4.8.2005

Do klidné stávající zástavby a vzrostlé zeleně původní zahrádkářské kolonie je zasazen nově vznikající bytový komplex v Praze 9 - Kbelích s názvem Zahrádky Kbely, který letos v listopadu nabídne 58 zděných bytů o velikostech 1+kk až 3+kk.

 
Botanica Vidoule S a T

Botanica Vidoule S a T

vyšlo 21.7.2005

V atraktivní lokalitě poblíž Prokopského údolí a Motolského parku na Praze 5 vzniká jako přímé pokračování Rezidenční čtvrti Botanica Vidoule dvojice bytových domů S a T.

 
Nad Beránkem - Řepy

Nad Beránkem - Řepy

vyšlo 11.7.2005

Více než dvě stovky nových bytů nabídne bytový komplex Nad Beránkem v Praze 6 - Řepích mezi ulicemi Slánská, Skuteckého a Zrzavého, který se začal stavět v prvním čtvrtletí letošního roku.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.