Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Residence Dalejka v pražských Stodůlkách

Residence Dalejka v pražských Stodůlkách

vyšlo 24.4.2009

Zejména pro bydlení rodin s dětmi je koncipován nový bytový projekt s názvem Residence Dalejka v Praze Stodůlkách. Komplex ležící v sousedství chráněné krajinné oblasti Prokopského a Dalejského údolí tudíž nabídne zejména řadu prostorných čtyřpokojových bytů.

 
Rezidence Jubileum - ekologické bydlení v Praze 7

Rezidence Jubileum - ekologické bydlení v Praze 7

vyšlo 27.3.2009

Především pro mladé pracující páry a rodiny je určen nový bytový projekt v pražských Holešovicích. Komplex s názvem Rezidence Jubileum situovaný do ulice Komunardů nabídne stovku moderních bytových jednotek, maloobchod a podzemní parkoviště, a to v rámci rozšířeného ekologického programu "Zelená kola a zelené střechy".

 
Bydlení Praze na dohled s přírodou za domem

Bydlení Praze na dohled s přírodou za domem

vyšlo 19.2.2009

Hledáte příjemné a praktické bydlení v dosahu Prahy? Utíkáte z chaosu města, ale zároveň potřebujete bydlet v dosahu práce? Pokud ano, můžete využít nabídky firmy JUNG.CZ a.s., která staví a prodává rodinné domy a byty v řadových domech se zahradou.

 
Viladomy Lysá nad Labem

Viladomy Lysá nad Labem

vyšlo 14.1.2009

Třicet kilometrů severovýchodně od Prahy leží v úrodné nížině na řece Labi na historii bohaté městečko Lysá nad Labem. V těsné blízkosti centra města i železniční zastávky bude do konce letošního roku dokončen projekt druhé etapy výstavby zděných třípodlažních viladomů.

 
Domy Darkovice - venkovské bydlení s komfortem města

Domy Darkovice - venkovské bydlení s komfortem města

vyšlo 1.12.2008

Na jednom z východních svahů severní Moravy, v obci Darkovice nacházející se nedaleko velkých měst Ostravy a Hlučína, vznikl nový projekt nízkoenergetických rodinných domů. Domy Darkovice nabízí řešení pro všechny, kteří dokážou ocenit spojení venkovského prostředí s výhodami dobré dostupnosti města.

 
Bytové domy Zlín - Křiby: Bydlení v zeleni

Bytové domy Zlín - Křiby: Bydlení v zeleni

vyšlo 18.11.2008

Do konce září příštího roku vznikne mezi ulicemi K Pasekám a Křiby ve Zlíně ve třech nových devítipodlažních domech 139 bytů. Lokalita, kde bytové domy vyrostou, je občansky dobře vybavena, je orientována k jihozápadu a nachází se uprostřed čtyř hektarů vzrostlé zeleně, kterou už nelze dle územního plánu zastavět dalšími stavbami.

 
Bytový areál na Královské cestě v Letech u Dobřichovic

Bytový areál na Královské cestě v Letech u Dobřichovic

vyšlo 12.9.2008

Letos na podzim bude dokončena I. etapa výstavby nových bytových domů a viladomů v Letech u Dobřichovic. Zároveň tady ve stejný čas vypukne etapa druhá, která na projekt naváže stavbou dalších čtyř bytových domů. Do podzimu příštího roku tak vznikne bytový areál na Královské cestě, který nabídne celkem 70 bytů.

 
Apartmány Le Mont ve Špindlerově mlýně

Apartmány Le Mont ve Špindlerově mlýně

vyšlo 9.4.2008

Komfort vlastního bydlení ve Špindlerově mlýně, který je jedním z nejvýznamnějších lyžařských středisek u nás, nabídnou dva bytové domy s názvem Le Mont. Budovy leží ve svahu na klidném místě mimo hlavní silnici, přesto jsou sjezdovky i centrum městečka téměř na dosah. Většina ze 70 apartmánů navíc poskytne úchvatný výhled na Krkonošský národní park.

 
Poslední volný byt u Beethovena

Poslední volný byt u Beethovena

vyšlo 21.2.2008

Barokní palác Beethoven - Dům u bílého a zlatého jednorožce na Malé Straně představuje výjimečné místo pro výjimečné lidi. Po šetrné rekonstrukci vzniklo v tomto paláci 17 unikátních luxusních bytů.

 
Dolní Měcholupy se stávají centrem nízkoenergetického bydlení

Dolní Měcholupy se stávají centrem nízkoenergetického bydlení

vyšlo 11.2.2008

Developerská společnost JRD zahájila v lednu 2008 stavbu největšího nízkoenergetic-kého bytového areálu v České republice. Komplex, který bude stát v ulici Na návsi v Dolních Měcholupech, nabídne 43 bytových jednotek ve velikosti 1 + kk až 4 + kk. Plánované dokončení stavby je na jaře roku 2009.

 
Rezidence Poděbrady

Rezidence Poděbrady

vyšlo 10.1.2008

Dva poslední mezonetové byty o výměrách přes 100 metrů čtverečních jsou k dispozici v nově postavené zástavbě s názvem Rezidence Poděbrady. Moderní bydlení vyrostlo v lázeňském městě v uplynulých dvou letech ve dvou etapách, přičemž ta druhá byla ukončena teprve před pár týdny.

 
Boom bytové výstavby pokračuje

Boom bytové výstavby pokračuje

vyšlo 25.12.2007

Také ve třetím čtvrtletí tohoto roku vzrostl počet zahájených a dokončených bytů. Od července do září byla zahájena výstavba 12 580 bytů, což je o 7,5 % více než ve stejném období roku 2006. V porovnání s předchozím kvartálem se zvedl počet zahájených bytů dokonce o celých 25 procent.

 
Nové byty Tábor Čekanice

Nové byty Tábor Čekanice

vyšlo 1.11.2007

Nový projekt residenční zástavby tvořený vícepatrovými bytovými domy vyrůstá v poklidné lokalitě Čekanice na severovýchodním okraji města Tábor. Komplex využívá několikahektarovou plochu mírného jižního svahu s terénními vlnami a vzrostlou zelení k vytvoření příjemného prostředí k bydlení.

 
Nízkoenergetická vesnice Borová Lada

Nízkoenergetická vesnice Borová Lada

vyšlo 31.7.2007

V neposkvrněné přírodě na jihozápadě Čech, v obci Borová Lada ležící mezi horami v nadmořské výšce 901 metrů nad mořem, vyroste během následujících měsíců soubor 39 nízkoenergetických domů určených k trvalému bydlení. Unikátní projekt v Národním parku Šumava je realizován plně v souladu s přírodou.

 
Rezidence Hejčín v Olomouci

Rezidence Hejčín v Olomouci

vyšlo 18.6.2007

Pouhé dva kilometry, tedy asi 15 minut pěšky, od Horního náměstí v centru Olomouce a zároveň na klidném místě s rysy vesnice vyroste do letošního prosince nové rezidenční bydlení Hejčín. V rámci projektu, který chce nabídnout moderní bydlení zejména pro obyvatele s aktivním způsobem života, vzniknou čtyři bytové domy ve dvou typových variantách.

 
Kouzelné Medlánky v Brně

Kouzelné Medlánky v Brně

vyšlo 21.5.2007

V klidné části jihomoravské metropole vyroste do konce letošního roku v rámci třetí etapy projektu Kouzelné Medlánky šestice bytových domů, které nabídnou celkem 176 zajímavě řešených bytů. Cena obytných jednotek o velikostech od 1+kk až po 4+kk o rozlohách 32 až 123 m2 se pohybuje od 27 tisíc korun za metr čtvereční.

 
Bytový areál Atrium Slezská v Ostravě

Bytový areál Atrium Slezská v Ostravě

vyšlo 3.4.2007

Ve čtvrtek 5. dubna bude ve Slezské Ostravě nad Stadionem Bazaly slavnostně položen základní kámen bytového domu Atrium Slezská. Do září příštího roku tady mezi ulicemi Michálkovickou, Chitussiho, Olbrachtovou a Nejedlého vyroste vícepodlažní atriový bytový areál, který nabídne 123 nových bytů.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.