Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Ručitel má těžký život, zvláště když dlužník nesplácí

Ručitel má těžký život, zvláště když dlužník nesplácí

vyšlo 4.7.2011

Než se někomu upíšete jako ručitel, dobře si to rozmyslete. Nejde totiž jen o formalitu, ale o závazek, který vás staví na stejnou pozici, jako samotného dlužníka. Svým podpisem jste slíbili, v případě nutnosti zaujmete dlužníkovo místo a vyrovnáte jeho dluh ze svého majetku. Jestliže chcete například stavět dům, rozhodně dejte od ručitelství ruce pryč!

 
Věřitelství, aneb jak půjčit peníze a nenaletět?

Věřitelství, aneb jak půjčit peníze a nenaletět?

vyšlo 17.6.2011

Možná jste se sami už někdy v životě stali věřitelem, když jste kamarádovi půjčili peníze v dobré víře, že vám je brzy vrátí. Bohužel se tak nestalo a vy jste ve výsledku přišli o nejen o peníze, ale i o kamaráda. Při půjčování peněz je dobré vědět, jakých chyb se vyvarovat a na co si dát pozor. Vyřešit dilema jestli půjčit či nepůjčit pro vás pak bude jednodušší.

 
Potřebujete poradit se stavbou pasivního domu?

Potřebujete poradit se stavbou pasivního domu?

vyšlo 15.6.2011

Rozhodli jste se pro stavbu pasivního domu, ale nejste si jistí, zda máte v pořádku vypracovaný projekt? Nebo zatím jen o stavbě uvažujete a sháníte bližší informace? Potom právě pro vás je určena Síť center pasivního domu, která od března roku 2011 najdete ve většině krajů České republiky.

 
Čakovický park – klidné bydlení pro starší na dosah metropole

Čakovický park – klidné bydlení pro starší na dosah metropole

vyšlo 11.6.2011

Najít v blízkosti Prahy klidné místo k bydlení, které by bylo zároveň v dosahu všem civilizačním vymoženostem, není v dnešní době nic jednoduchého. Zvláště starší lidé hledají únik z hektického a drahého centra metropole. Právě pro ně je jako stvořená lokalita v Praze 9 – Čakovicích nacházející se v blízkosti zámeckého parku.

 
Dřevostavby - rychle, kvalitně a levně

Dřevostavby - rychle, kvalitně a levně

vyšlo 10.6.2011

Přesvědčte se na dnech otevřených dveří v Hradci Králové. Společnost MS Haus s.r.o. pořádá v sobotu a v neděli 18 - 19. června 2011 v Hradci Králové - Plotištích dny otevřených dveří, na který srdečně zve nejen ty, kteří mají zájem o dřevostavby, ale i ty kteří ještě o kvalitách dřevostaveb pochybují.

 
Platební rozkaz aneb než u vás zazvoní exekutor

Platební rozkaz aneb než u vás zazvoní exekutor

vyšlo 19.5.2011

Exekuce – možná si říkáte, že něco takového vás nemůže potkat, ale pravdou je, že se to může stát naprosto komukoliv. Stačí, pokud jste nezaplatili jednu jedinou složenku! Nejhorší je, že to nemuselo být ani vaší vinou, ale toho, komu dlužíte, to nemusí vůbec zajímat. Jednoho dne se tak můžete dočkat platebního rozkazu od soudu…

 
Bydlení v rodinném domě na míru na okraji Prahy

Bydlení v rodinném domě na míru na okraji Prahy

vyšlo 17.5.2011

Stále více lidí utíká z centra Prahy a shání bydlení, které by jim umožnilo žít stranou od chaosu velkoměsta, v blízkosti přírody a zároveň se snadnou dostupností do práce. Musí tak být nejen příjemné, ale také praktické. Právě takové bydlení nabízí firma JUNG. CZ a. s. zabývající se výstavbou a prodejem rodinných domů a bytů v řadových domech se zahradou.

 
Apartmány mezi pálavskými vinicemi

Apartmány mezi pálavskými vinicemi

vyšlo 26.4.2011

Na jižní Moravě, která je známým vinařským krajem, byla zahájena výstavba komplexu třiceti apartmánů. Tento projekt uvedla na trh společnost PAVLOF s. r o. pod názvem Apartmány Pálavské vinohrady. Apartmány se nachází v obci Pavlov u Mikulova, na břehu jezera v chráněné krajinné oblasti Pálava.

 
DOCK v pražské Libni

DOCK v pražské Libni

vyšlo 13.3.2011

Jedná se o nově vznikající pražskou čtvrť v atraktivní lokalitě nedaleko Libeňského zámku a Thomayerových sadů kolem dvou slepých ramen Vltavy. V první etapě vznikne 60 bytů s nadstandardní výbavou, designovým zpracováním a privátní unikátní marinou. Do nových bytů se jejich majitelé budou moci nastěhovat v srpnu 2012.

 
Komfortní bydlení v Klínovec Meadows

Komfortní bydlení v Klínovec Meadows

vyšlo 14.1.2011

V bezprostřední blízkosti Ski areálu Klínovec je v těchto dnech dokončována 1. etapa výjimečného projektu apartmánového bydlení s názvem Klínovec Meadows. Hned po vánočních svátcích byly pro zájemce otevřeny první tři vzorové byty a domy. Termín dokončení všech zbývajících domů 1. etapy je plánován na únor roku 2011.

 
Nová výstavby ve Slaném

Nová výstavby ve Slaném

vyšlo 11.9.2010

Výstavba rodinných domů v lokalitě Na Vinici je výhodná pro její umístění v okrajové části města Slaný s přímou návazností na extravilán s příměstskou zelení a Cestou vinařů. Stavba devíti rodinných domů a dvou dvojdomků přirozeně navazuje na stávající řadovou výstavbu. Poloha vybrané lokality umožňuje celkem rychlé dopravní spojení s okresním městem.

 
Soužití generací v moderním domě po vzoru zapomenutých vejminků

Soužití generací v moderním domě po vzoru zapomenutých vejminků

vyšlo 30.8.2010

Účelný. Tak bychom mohli jedním slovem nazvat dům Jany a Martina nedaleko Prahy. Jejich přáním bylo postavit dům, který by svojí dispozicí umožnil soužití více generací a zároveň aby nepřekročil jejich finanční možnosti. „Máme rádi náročné výzvy a tohle byla určitě jedna z nich,“ říká Robert Löwy, ředitel společnosti WELFAST.

 
Bydlení v Suchdole nad Odrou - Viladomy u Dubu

Bydlení v Suchdole nad Odrou - Viladomy u Dubu

vyšlo 4.8.2010

Novostavba úspěšně vyrůstá v klidné lokalitě centra městyse Suchdol nad Odrou. Nejedná se o výstavbu na zelené louce uprostřed ničeho, ale vkusně a citlivě provedené doplnění stávající zástavby zastavěním poslední volné parcely v centru městyse.

 
ČOI a ochrana spotřebitele

ČOI a ochrana spotřebitele

vyšlo 17.7.2010

Česká obchodní inspekce (ČOI) zajišťuje pro občany servis poskytující informace k spotřebitelské tématice. Mezi nejčastěji řešené spotřebitelské potíže patří otázky reklamačního řízení. Zde může ČOI účinně pomoci.

 
Atlas referenčních domů

Atlas referenčních domů

vyšlo 23.6.2010

Setkání s reálným klientem a v reálném postaveném domě může být hodnotnější desítky stran reklamních textů. To byla základní myšlenka lidí z Ekonomických staveb při vzniku Atlasu referenčních domů. Objeví-li se na českém trhu s rodinnými domy něco nového, už nás nepřekvapí, že tuto novinku přinášejí Ekonomické stavby.

 
Barevné Letňany - byty, které se prodávají samy

Barevné Letňany - byty, které se prodávají samy

vyšlo 17.6.2010

Podle dostupných informací je v současné době jen na území hlavního města několik tisíc nově dokončených bytů, které se ještě nepodařilo prodat. Na tom má zásluhu především globální hospodářská krize, v jejímž důsledku mnohé developerské aktivity končí neúspěchem. I v této době však lze nalézt rezidenční projekty, s jejichž prodejem není žádný problém.

 
Bytový projekt Prokopský vrch – bydlení s přírodou jako na dlani

Bytový projekt Prokopský vrch – bydlení s přírodou jako na dlani

vyšlo 10.5.2010

Stavbu nového rezidenčního projektu v Praze zahájila společnost RS development v dubnu 2008. Po necelých dvou letech je projekt zkolaudován a čeká na nové nájemníky. Bytový dům Prokopský vrch je svou vybaveností určen pro pohodlný městský život s přírodou jako na dlani.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.