Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Reality, finance

Vyhledávání článků
Mýty o pasivních domech: nenechte se jimi zmást!

Mýty o pasivních domech: nenechte se jimi zmást!

vyšlo 8.12.2015

Mezi lidmi roste zájem o zdravý životní styl a také o snižování výdajů za energie. Pozornost se proto obrací na energeticky úsporné bydlení. Zájemci o koupi bytu však často netuší, co si mají pod pojmem nízkoenergetická nebo pasivní stavba představit. Obávají se vysokých cen nebo složitých technologií, které jim neumožní byt správně využívat.

 
Sjednáváme hypotéku: na co se nás budou ptát?

Sjednáváme hypotéku: na co se nás budou ptát?

vyšlo 31.8.2015

Rozhodli jste se, že pronájem či bydlení u rodičů vyměníte za vlastní byt? Nebo máte pozemek a chcete co nejdříve začít stavět? Už víte, že bydlení zafinancujete pomocí hypotéky? Výborně, jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v životě máte za sebou. Teď vás čeká několik schůzek v bance či doma s finančním poradcem. Víte, jaké dotazy a proč můžete při sjednávání hypotéky očekávat? Pojďme se na ně podívat.

 
Bydlení, kde vaše sny vyrostou

Bydlení, kde vaše sny vyrostou

vyšlo 11.5.2015

Na pravém břehu Vltavy, na místě bývalého cukrovaru a v těsném sousedství prvorepublikových vilek, vyrostou čtyři moderní bytové domy. Podkova pro šťastné bydlení, i tak se přezdívá chystanému developerskému projektu v Praze 4 - Rezidenci Modřanka. Staňte se společně s námi modřanských starousedlíkem a objevte kouzlo a historii Modřan.

 
Bydlení v družstevním bytě. Je lepší než hypotéka?

Bydlení v družstevním bytě. Je lepší než hypotéka?

vyšlo 6.5.2015

Pojem družstevní bydlení není žádnou novinkou. Bylo tu už před dávnými lety a dnes je tu zas v novém kabátě s novými pravidly. Jaké má výhody a pro koho je výhodné?

 
Špatný vzduch v našich bytech a domech je zdraví škodlivý

Špatný vzduch v našich bytech a domech je zdraví škodlivý

vyšlo 19.3.2015

Žijete zdravě, pečujete o své tělo i ducha, a přesto se necítíte úplně dobře, jste unaveni a trápí vás zdravotní problémy? Příčinou může být špatné prostředí vašeho domova. Jinak je tomu však v pasivních bytech od JRD.

 
Investice do nemovitosti se stále se vyplatí! Poradíme vám, kam investovat.

Investice do nemovitosti se stále se vyplatí! Poradíme vám, kam investovat.

vyšlo 12.3.2015

Máte nějaký obnos peněz navíc a zvažujete, kam je vložit, aby to bylo bez většího rizika, a ještě jste na tom něco vydělali? V dnešní je nasnadě mnoho komodit, ne všechny způsoby jsou však v konečném důsledku výdělečné. Nemovitosti jsou ovšem stále jedním z nejbezpečnějších přístavů pro vaši investici.

 
Dala Vám realitka nůž na krk? Pomůže Vám rychlá půjčka

Dala Vám realitka nůž na krk? Pomůže Vám rychlá půjčka

vyšlo 25.2.2015

S tou budete moci zálohu na vybraný byt či dům složit prakticky okamžitě (v ideální den ještě v době podání žádosti o půjčku). Nestane se Vám tedy to, že Vám kvůli čekání na výplatu „vyfoukne“ vysněnou nemovitost někdo jiný. Zajímají Vás podrobnosti této nabídky Pokračujte ve čtení!

 
Hypotéka naruby. Nechte si vyplatit váš dům či byt a užijte si zralý věk

Hypotéka naruby. Nechte si vyplatit váš dům či byt a užijte si zralý věk

vyšlo 18.2.2015

Žijeme v době, kdy se řada z nás ocitá v nelehkých životních situacích a na důchod ani raději nepomýšlíme. Kde ale později vzít potřebné finance, abychom příjemně a hlavně se ctí dožili? Pomoci vám může v budoucnu hypotéka naruby nebo dnes už také zpětný odkup nemovitosti, který nabízejí některé firmy. Jak to vypadá v praxi?

 
Užijte si Vánoce v novém bytě

Užijte si Vánoce v novém bytě

vyšlo 26.11.2014

Mnoho lidí aktuálně řeší nové bydlení. Vybírají si z developerských projektů a lokalit na bydlení. Některé byty jsou ve fázi výstavby, některé jsou již dokončené, zkolaudované a připravené k nastěhování. Na Vánoce tak již můžete bydlet ve svém.

 
Na Radlické vyroste unikátní projekt bytového domu

Na Radlické vyroste unikátní projekt bytového domu

vyšlo 23.10.2014

Z hledání ideálního bytu v Praze se může stát nekonečná noční můra, když nevíte, na kterou realitku nebo developera se zaměřit. Nové byty na Radlické uspokojí i nároky těch nejnáročnějších. Prohlédněte si vizualizace a nechte se okouzlit spojením krásného designu a precizní architektury.

 
Prodej nemovitosti zatížené hypotékou – jak postupovat?

Prodej nemovitosti zatížené hypotékou – jak postupovat?

vyšlo 29.8.2014

Pořídili jste si dům či byt na hypotéku a po pár letech zjišťujete, že už pro vás není dostatečně velký? Stěhujete se za prací nebo vám zkrátka nevyhovuje prostředí, kde žijete? Nebo naopak nezvládáte splácet tak vysokou hypotéku a raději byste se přestěhovali do menšího? Všechny tyto situace mají řešení, prodej nemovitosti zatížené hypotékou není ničím neobvyklým.

 
Osobní realitní makléř – nákup nemovitosti bez rizika

Osobní realitní makléř – nákup nemovitosti bez rizika

vyšlo 1.7.2014

Koupě nemovitosti je významným životním rozhodnutím. Pro většinu z nás znamená zakoupení bytu či domu investici, kterou zvažujeme pouze jedenkrát za život. V dnešních dnech však na trhu neustále stoupá počet nespolehlivých prodejců, spekulantů a podvodníků, jejichž počiny dokážou radost z nového bydlení znepříjemnit. Nákup nemovitosti znamená velké výdaje, a proto jej musíme zvážit skutečně důkladně, jednat promyšleně a s nejvyšší možnou opatrností.

 
Konsolidace půjček

Konsolidace půjček

vyšlo 12.2.2014

Vzali jste si více půjček a nezvládáte je splácet? Není třeba panikařit, tuto nepříjemnou situaci vám může pomoci vyřešit konsolidace půjček. Sloučením všech vašich půjček a dluhů do jedné pohledávky se vaše pravidelná měsíční splátka sníží, splácení bude přehlednější a ještě ušetříte spoustu peněz na poplatcích.

 
Rodinné domy Unhošť – bydlení na dosah Prahy od 3 mil. Kč včetně pozemku

Rodinné domy Unhošť – bydlení na dosah Prahy od 3 mil. Kč včetně pozemku

vyšlo 22.1.2014

Rozhodli jste se pro koupi rodinného domu a nyní vybíráte lokalitu, kde byste chtěli žít? Chcete mít práci nadosah a zároveň být obklopeni přírodou? Tím, co hledáte, je Unhošť, kde najdete vše potřebné k životu. Město leží v blízkosti Kladna i Prahy a kromě vlastní zahrady budete mít za domem také krásnou přírodu Křivoklátska. Ceny rodinných domů včetně pozemku jsou navíc velmi příznivé.

 
Nový občanský zákoník 2014 – změny v oblasti bydlení

Nový občanský zákoník 2014 – změny v oblasti bydlení

vyšlo 17.1.2014

Od 1. ledna tohoto roku začal platit nový občanský zákoník a přinesl s sebou řadu zásadních změn v oblasti bydlení. Nový zákoník nahrazuje původní občanský zákoník z roku 1950 a upravuje vztahy týkající se jak nájemců bytů, tak i jejich vlastníků. O jaké konkrétní změny jde a jak se nás dotknou? Pojďte se seznámit s těmi nejdůležitějšími.

 
Reklamace a ochrana spotřebitelů

Reklamace a ochrana spotřebitelů

vyšlo 28.12.2013

Osobní zkušenosti a zdánlivě spletitá džungle formalit při vyřizování reklamací či výměny zboží mnohé dokáže odradit natolik, že raději oželí své peníze, než by vadné zboží reklamovali. Stačí málo. Pokud znáte svá práva, nebo víte, kam se obrátit v případě, že s reklamací potřebujete poradit, nemusí být tento proces složitým martýriem.

 
Srovnání hypoték – jak si vybrat tu nejvýhodnější hypotéku?

Srovnání hypoték – jak si vybrat tu nejvýhodnější hypotéku?

vyšlo 9.12.2013

Kupujete byt či dům a rozhodli jste se jej financovat hypotékou? Pravděpodobně tak obcházíte banky a zjišťujete, která vám poskytne ten nejvýhodnější hypoteční úvěr. Ušetřit drahocenný čas můžete tím, že si nabídku hypoték jednotlivých bank porovnáte online na hypoteční kalkulačce. Získáte tak nezávislé a zcela objektivní srovnání hypoték všech bank.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK

Neviditelný plastový obrubník je vhodný k zamezení prorůstání trávy nežádoucím směrem. Velmi odolný plast, který vydrží i opakovaný přejezd travní sekačkou.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.